Energetix

Energetix webshop

Energetix Bingen is wereldwijd marktleider in magneetsieraden en accessoires en heeft zijn passie gevonden in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en verkopen van magneetsieraden.
Al vele jaren worden magneten gebruikt om het gevoel van welzijn te bevorderen. Magneetkracht is inzetbaar bij verschillende klachten. Magneten zijn geen geneesmiddel, maar kunnen zeker bijdragen aan het lichamelijk welzijn.
Energetix sieraden zijn stijlvol en bieden bovendien de kracht van magneten. Geïnspireerd door de laatste mode-/lifestyle trends biedt Energetix ieder jaar een nieuwe gevarieerde, stijlvolle collectie sieraden voor mens en dier.
Activehouse een zelfstandig Energetix importeur en biedt alle garantie en uitstekende service. Miljoenen klanten over de gehele wereld dragen Energetix sieraden en vele vinden door de magneetwerking een nieuw levensgeluk en dagelijkse energie. Deze combinatie maakt de magneetsieraden van Energetix uniek.

Wat doen magneten?
Magneten zijn een gezondheid ondersteunende therapie. Magneten werken op celniveau, door het magnetisch veld dat zij maken worden de rode bloedlichaampjes opgeladen met meer energie. Dit is pijnloos. De meer energie geladen rode bloedcellen nemen meer en beter zuurstof en voedingsstoffen op en voeren afvalstoffen efficiënter af. De eigenschap van het lichaam zichzelf te herstellen en te genezen normaliseert.

Wist u dat de magneetkracht van moederaarde ons de mogelijkheid tot (over)leven schenkt. Ons dagelijks leven wordt tot in de kleinste atomen hier sterk door beïnvloed, zowel voor het menselijk als het dierlijk organisme. Hierdoor is magnetisme de kracht, waarvan de energie voor orde zorgt in het universum. Deze maakt het mogelijk dat sterren en planeten zich met uitzonderlijke precisie door het heelal bewegen. Feit: zonder magnetisme is er geen leven op aarde mogelijk.

Elektromagnetische stralingsvelden.
Hoofdpijn, concentratieproblemen, slapeloosheid, depressie en vermoeidheid zijn allemaal voorbeelden van chronische en hardnekkige klachten waar veel mensen problemen mee hebben.
Wij gebruiken in het huishouden veel elektrische apparaten, zoals magnetron, computer, televisie, telefoon etc. Wie heeft er tegenwoordig  geen mobiele telefoon in zijn bezit? Al deze apparaten zorgen voor een ongezonde straling die dagelijks ons lichaam binnendringt.

Magneten zijn geen geneesmiddel, maar worden ingezet als hulpmiddel. Voor vrouwen in de eerste drie maanden van de zwangerschap is wellicht voorzichtigheid geboden. Mensen die gebruik maken van een pacemaker moeten wij helaas het dragen van onze sieraden afraden.

Energetix sieraden en accessoires bieden een prachtige collectie met een zeer goede prijs-/ kwaliteitsverhouding voor mannen/vrouwen/kinderen en dieren. Miljoenen mensen gingen u al voor en kozen voor meer welzijn.

Nieuwsgierig? Bekijk al onze producten in de Energetix webshop.

ENERGETIX CONSULENTEN GEVRAAGD

Wilt u net als wij starten met een eigen bedrijf en Energetix consulente worden? Energetix is een Internationaal succesvol bedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van hoogwaardige magneetsieraden en accessoires.

Wat zijn de mogelijkheden?
● direct instappen in uw business dankzij de individuele kant en klare webshop
● partime of fulltime werken
● uitstekende inkomens kansen
● geen risico
● verkoop op thuispresentaties, sportclubs, werkplek, tijdens braderieen/fairs
jaarmarkten/beurzen
● verkoop aan schoonheids-/kapperssalons of alternatieve praktijken.
Uw voordeel
● minimale startinvestering van € 46,00
● geringe bedrijfskosten (geen kantoorruimte of personeelskosten)
● prestatie gerelateerd inkomen, winstmarges van 20 -45% plus provisiebetaling over
de verkoop van uw eigen team
● zelfstandig ondernemen, bepaal je eigen werktijden
● geen verplichte minimale afname
● snelle leertijden
● ondersteuning van uw upline
● trainingsaanbod
● kant en klare webshop

Voelt u zich aangesproken?
Wilt u een persoonlijke vrijblijvende afspraak
Wilt u eerst de sieraden zien of meekijken op een presentatiedag
Wilt u misschien zelf eerst als gastvrouw een avond organiseren

Bel of mail ons voor een afspraak : 0031 (0)180390299 / 0031 (0) 625033507 of
email: info@energetix.be / info@activehouse.nl

THUISPRESENTATIES!

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Gezellige middag/avond
  • Professionele uitleg over de magneetwerking
  • Verloting onder de gasten
  • Voor uw gastvrijheid ontvangt u 10% van de totale omzet van dezemiddag/avond om zelf
    sieraden uit te zoeken.

Wanneer u minimaal 10 vrienden/vriendinnen, buren, familieleden bij elkaar kunt verzamelen, dan willen wij graag met u een afspraak maken. Neem dan contact op met 0625033507.

Via de email kan natuurlijk ook info@activehouse.nl