Algemene voorwaarden

1 Algemeen

Door uw bestelling geeft u te kennen, dat u met de leverings- en betalingsvoorwaarden akkoord gaat.

2 Prijzen

Al onze prijzen zijn inclusief BTW maar exclusief bezorgkosten.
Activehouse garandeert dat de prijzen binnen de looptijd van folder en catalogi niet worden verhoogd tenzij wettelijke maatregelen dit noodzakelijk maken. Voor gevolgen van drukfouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

3 Bezorging en bezorgkosten

Voor het verzendklaar maken en het controleren van uw bestelling, rekenen we de volgende kosten: € 4,95 voor een brievenbuspakket en € 7,95 voor een pakket wat niet door de brievenbus kan in Nederland. Uw bestellingen worden verzonden met PostNL volgens hun voorwaarden. U krijgt in uw email een track en tracecode.
Als u op het moment van bezorging niet aanwezig bent, biedt de bezorger uw pakket aan bij een van uw buren.
U ontvangt dan een bericht waarin staat op welk huisnummer het pakket is afgegeven. Als dit niet lukt of als u heeft aangegeven dat niet te willen, probeert de bezorgdienst het later nog een keer.
Als aflevering uiteindelijk niet mogelijk is, kunt u het op het dichtstbijzijnde postkantoor afhalen.
Wij kunnen uw pakket ook naar het buitenland versturen, hiervoor gelden echter andere tarieven. Deze kosten zijn op aanvraag.

4 Betaling

Wij bieden op dit moment alleen nog de mogelijkheid van de overschrijving per bank. Zodra het totaalbedrag op onze rekening staat, wordt ww pakket direct verzonden. Dit betekent over het algemeen dat u het pakket binnen 2 dagen in huis heeft.

5 Aansprakelijkheid

Mocht er onverwachts een product niet meer, of tijdelijk niet meer leverbaar zijn, dan krijgt u altijd bericht. Wij zijn niet aansprakelijk voor de eventuele latere levering als u daar schade aan ondervindt. Kunnen wij door staking, brand, oorlog, natuurrampen e.d. producten niet op tijd verzenden stellen wij ons daar voor niet aansprakelijk. Duurt dit opschorten langer dan 1 maand ontbinden wij de overeenkomst zonder rechtelijke tussenkomst, zonder dat wij deswege voor schade vergoeding gehouden zullen worden. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor schades veroorzaakt door verkeerd gebruikt van onze producten.

6 Ruilen of retourneren

Producten speciaal voor u gepersonaliseerd, besteld en artikelen in outlet kunnen niet geruild of retour gestuurd worden. Maar gewone voorraadproducten kunt u zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Bij retourneren krijgt u de aankoopkosten en de bezorgkosten teruggestort op uw rekening. De retourkosten zijn echter voor uw eigen rekening.